Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Nog geen eigen profiel?
Aanmelden
Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

HJSTAR Aanbiedingen
Hennie`s Hobbyhoek
Met de HJSTAR pas krijgt u 10% korting op alle ponsen en stempels bij aankoop van 20,00 euro Hobbyjournaal gratis. Hennie`s Hobbyhoek het lot 8 7991 tE Dwingeloo www.hennieshobbyhoek.nl

Creapaleis
Met de HJSTAR pas ontvangt u in de maand Augustus dubbele spaarzegels bij uw bestelling.

Hobbypatch.be
Kom de laatste week van augustus naar onze vernieuwde winkel. Vermeld deze advertentie in het HobbyJournaal en ontvang een tijdelijke klantenkaart en maak kans op extra kortingen.

Bubble ShooterBubble Shooter
Gem ShopGem Shop
Jewel MysteriesJewel Mysteries
Mahjongg FortunaMahjongg Fortuna
Bejeweled 2Bejeweled 2
Online HobbymaatjesTeam mededelingenNL DE EN FR DK
egel 29 augustus 2014
Hobbyjournaal 114 verschijnt 29 augustusProfielHobbymaatjesCreaties (110)Fotoboek (37)ReactiesWeblog (79)Gedichten (2)

Weblog van snoepie
Profiel afbeelding van snoepie
Bekijk meer weblogs geschreven door snoepie
Bekijk het profiel van snoepie

Hoe het verder gaat ..........Lang geleden.....


Ha , hallo , goede dag lieve HJ hobbymaatjes onder elkaar.

Eindelijk maar toch weer op de weblog . Binnenkort .....hoezo binnenkort...
Binnenkort zou ik na de laatste weblog weer in het weblog schrijven .
Niet dus ....Kwam er niet van . NU toch maar aan de slag , Jullie zullen wel denken .......
Gisteren bleef Greet niet met de gedachte om te dansen maar deed de bekende , daad bij het woord en vroeg mij om de dans . Mooi hè .
Dat was in de computerkamer . Niet echt groot ...maar toch
Ja , we hebben gedanst en wel op baby blauw .
Rita onze oudste dochter is DJ bij een radio internet site en doet dan ook muziek op verzoek . Wij vroegen baby blauw aan . Greet vind dat lied zo mooi hè . En zo klonk dat lied bij ons in de ruimte en het was nog maar net bezig en daar vroeg Greet me te dans . Een mooi moment . Zelf ben ik niet zo`n danser ,maar ik geniet ,omdat Greet geniet . De eerste keer dat ik met Greet danste was op de bruiloft van Marjan en Marcel .
Ja , link ...Elly strikte me toen ik van de ene kant naar de andere kant van de zaal liep . Zodanig , dat ik wel moest ...en daar gingen we op de muziek die toen weerklonk en even later weerklonk de stem van Greet . dat ik dan ook met haar kon dansen .En zo dansen we samen als er een bruiloft is .
De kinderen en ook kleinkinderen zorgen wel dat ik in beweging blijf.
Greet houdt van dansen . Zo gingen we gisteren in de benen.
Het is wel heel wat zo in de conditie waarin Greet nu is .Maar zij hield vol tot het einde van het lied. Die oudjes toch.
Eerst heeft Rita oerend hard gedraaid , het lied dat Greet ook mooi vind .
Dit is meer een tempo lied ....dus niet dansen . Rustige liederen en dan dansen . Das mooi . ( PS. geen andere direct zo bij de hand , maar jullie weten wel wat ik bedoel .)
Het is al en heel verhaal en dit is nog maar het begin...
Waar zal ik beginnen met , hoe het verder gaat....
Het is wel een hele tijd geleden dat we het gebeuren in ons leven gedeeld hebben .
Een tijd voor de vakantie ging het heel niet goed met Greet .
Geestelijk en lichamelijk niet . Op het werk ging het met mij ook niet lekker .Het gaat je allemaal niet in de koude kleren zitten .Zo ben ik vier weken thuis geweest en kon zo bij Greet zijn .Blij dat het zo kon , want alleen kon Greet toen niet zijn . Nu werk ik nog halve dagen . Met Greet gaat het nu beter dan in begin tijd , toen het zo slecht ging .
Toch doen die slechte periodes Greet geen goed .
We zijn blij dat we met vakantie konden naar de Fruithof , de camping waar we altijd naar toe gaan . Eerst zouden we één week gaan , het zijn er twee geworden . De eerste week met Ciska en haar zoontje met Rita in een chalet en wij in een huisje . Het weer was aardig en ik ben met de kinderen een paar keer naar het aangrenzende bos daar geweest .Leuk en gezellig .
Met Greet twee keer in Emmen geweest .Fijn dat het kon .Ja , dan wel met de nodige pitstops .even uitrusten op een terras met iet er bij .
Timmy is onze vaste stopplaats en ze kennen ons goed na al de jaren .
In de tweede week zijn we op maandag naar Emmen geweest en gingen met regenachtig weer weg en kwamen daar ....en het werd snel mooi zonnig weer en op het laatste terras met een bakkie cappuccino hebben we genoten van hoe het kan zijn om op een zonnig terras , een bakkie te drinken . Lekker in de zonneschijn .
De rest van de week was het ...Regen dus.
Woensdag was de beste regendag .De regen kwam via de onderkant van de deur binnen .Niet erg , maar het werd binnen nat bij de deur.
Die donderdag zijn we naar huis gegaan zonder iemand het mede te delen.
Zo konden we in alle rust de boel thuis weer op orde maken .Bagage
uitpakken en zo en samen nog effe in de rust.
De laatste tijd is het zo , dat Greet veel pijn heeft . Haar lichaam doet pijn .
Heup ,benen , rug , armen...bij tijden pijnlijke longen .
Alles gaat moeizaam en pijnlijk .
Van verschillende kanten is men bezig en bezig geweest om een verbeterde situatie te krijgen voor ons zodat er een stabiele situatie thuis is of elders voor Green en dan ook voor ons samen. dat ik rustig kan werken .
De leiding wil dat ik zo snel mogelijk weer helemaal aan de bak kan.
De situatie in de zorg ondergaat een grote verandering en zo wordt het voor ons een moeilijk iets om iets voor elkaar te krijgen .Verschillende factoren spelen hier in een rol .deze tijd ook bij verschillende artsen geweest in het ziekenhuis .Het linker oog is van Greet gelaserd .
Van de dermatoloog heeft Greet andere zalf voor haar plekjes over haar lichaam . Vorige week naar de neuroloog geweest en zij heeft ons verwezen naar UMCG voor een scan om te zien of er sprake is van de ziekte van parkinson . Symptomen zijn er wel .
Na heen en weer bellen naar de CIZ , de zorgverzekeraar en thuiszorg , waar ik ook geweest ben voor informatie en bij de huisarts geweest te zijn om te praten over onze situatie wordt het misschien toch mogelijk dat Greet voor een tijd naar het verpleeghuis bij ons kan gaan .
Greet wil dit graag om weer aan te sterken .
Nog even vertellen ; GGZ is ook nog bij ons geweest in de vorm van een psychiatrische verpleegkundige en een aankomend arts .
Kort gezegd ; zij konden niets eigenlijk voor ons doen ...
Nu is er nog een vrouw die ingehuurd is via het werk , die haar best doet om iets voor elkaar te krijgen om de situatie van ons te verlichten .
Met het ook op de werkzaamheden daar . Op het ogenblik pak ik in de halve dagen dat ik werk , wat gemakkelijk werk op om te ontlasten .
Het doet je wat steeds die hoop dat er wat gaat gebeuren en dan gebeurd het niet .Teruggeworpen worden . Greet heeft het er erg moeilijk mee.
Toch blijf ik door alles heen goede Hoop houden .Ook al heb ik ook mijn momenten . We gaan een lange weg
In alles is er ook een zekerheid . Een zekere houvast .

Wat fijn is dat we kaarten mogen ontvangen van de opkikker groep en enkele anderen . Ik zeg dit niet om de kaarten op zich ,maar de lange tijd van moeiten waarin we gaan , waardoor Greet niet aan HJ toe komt en dan toch dat mensen van HJ aan Greet , ons denken , Dat doet je toch wat.
Het is niet vanzelfsprekend . Een geweldig iets, hoe zo aan anderen gedacht wordt . Niet alleen ons .HJ maatjes onder elkaar.
Nu wil ik afsluiten. Het spijt me dat het zo lang duurde voordat we weer iets van ons hebben laten horen .
Iedereen het alle beste .Ook voor hen die zo in aanraking komen met de ontwikkelingen in zorg . Zij die langdurig of chronisch ziek zijn .
Misschien gehandicapt .Fijn als je toch goed opgevangen wordt.
Sterkte voor hen waarmee het moeizaam gaat .
Beterschap voor de zieken . Troost en bemoediging als je iemand mist .
Kracht als een geliefde ernstig ziek is je afvraagt , hoe lang nog.
Als je voor een ander zorgt , Je doet het omdat hij of zij je lief is ,Het vraagt op den duur wel wat van je . Kracht en sterkte voor je .
Het brengt ook mensen dichter bij elkaar . Omstandigheden keren zich ten goede . De zon schijnt ook in moeilijke dagen .
We hebben mooie dagen laatst gehad en hebben fijn buiten gezeten .
Dan is daar een klein meisje van zo`n twee jaar die in de buurt woont , die met haar bal er aan komt en wil dat je met haar meespeelt .leuke praat ook heeft . . Of een buurvrouw komt langs met haar kleine hondje . Mensen komen langs .Denk ik ook aan thuiszorg . Gisteren en zuster die we al een tijd niet geweest is .Fijne ontmoeting weer .
Mooie momenten zo . Momenten met iets van genieten .Fijn te zien , Greet dan ook .
Wat geweldig als je leven , om zo te zeggen vlekkeloos verloopt .
Wat geweldig , Dat als je leven een lange weg is van moeiten en zorg en dat je de mooie dingen van het leven hierin toch ervaart , Het goede in het leven ziet ondanks... De waarde van het leven ziet.
Dan zie het het niet altijd en ervaar je het niet altijd ,omdat de nare dingen het overschaduwd . Dat is voor Greet soms heel sterk , dat zij het leven niet ziet zitten . Zelf weet ik wat donkere wolken kunnen doen . En dat is niet alleen wind en regen , of hagel voorbrengen , maar ook dreiging .
In dit alles mogen en kunnen we tot Rust komen .
Voel je niet buiten gesloten als je even een goede verkoudheid hebt of zo hoor .Beterschap .Warme melk en honing doet wel goed .
We zijn blij met hen die gezond zijn , wier leven over rozen gaat .
Geweldig !
Om er toch een eind aan de breien , wens ik iedereen en goed en fijn weekeind verder met de lieve groetjes van Greet .
Een voor straks een goede week en als je gaat werken .Werkse hè.
Niet te vergeten waar het hier op HJ om gaat .
Wel blijven knippen en plakken mensen , als het even kan .
Met vakantie? . Fijne vakantie . Toch even aan denken , als het even kan , .............knippen en plakken misschien?
Greet zit al een tijdje in de kamer . Nu wordt het echt tijd om te stoppen.
Dag allemaal .
Groeten van Gerrit


440 x Gelezen / Reageer / bekijk reacties (5) / Geplaatst op: 24-5-2014 23:11:41

Weekeind al weer voorbij ....Hoe het verder gaat ...


Goede avond lieve HJ maatjes onder elkaar.

Weekeind al weer voor bij . Niet aan HJ toegekomen .
Erg hè !
Nu zeg ik alleen even gedag en ga naar Greet .
Zij is naar de kamer gegaan .Wie de vrouw lief heeft volgt haar.
Binnenkort hoop ik toch met jullie het één en het ander te delen.
Geen gebak of koekjes of zo , want dat gaat nog niet via internet .
Vrijdag was er wel weer hobby middag . Rita , Ciska en Ruud zijn goed bezig geweest met kaarten maken .
Dus als afsluiting nog even zeggen:
Wel blijven knippen en plakken hoor. Als het mogelijk is.
Het alle beste met jullie . een goede week verder .
Tot ziens .
Groetjes van Greet en Gerrit


371 x Gelezen / Reageer / bekijk reacties (2) / Geplaatst op: 24-2-2014 20:58:06

Bloesem komt uit , vogels vluiten , het is echt dooi ....Goeje dag allemaal , lieve HJ maatjes onder elkaar,

Voor ons huis staat een vogelhuisje .Voor vogels dus die in de winter toch iets kunnen eten . op tijd een tijd geleden eten in het huisje gedaan en vetballen er aan gehangen .Later kon ik het weggooien . Het was verweerd . Toen we dachten nu wordt het winter en ik weer eten voor de vogels in het huisje deed , bleek nog geen vogel te zijn die er gebruik van maakte om de honger te stillen . Eigenlijk geen vogel gezien . ja in de lucht , in de bomen , op dak van huizen en zo ......niet bij het eten in het vogelhuisje . Een paar jaar geleden kwamen hele zwermen kraaien er op af , zoveel zelfs , dat ik dacht ,dat kan wel eens overlast voor de buren worden. .
Niet alleen krijsende kraaien , maar ook kleine vogeltjes waren er .Wel als de kraaien uit de buurt waren natuurlijk .Daar genoten we echt van .
Laatst s`nachts werd ik wakker van lawaai , voor ons huis .
Ik uit bed en kijken .Nu waren er andere vogels bezig geweest , jongelui die het huisje op de stoep gegooid hadden . Dan naar buiten en het vogelhuisje weer voor het huis neerzetten .
Geen vogel meer te bekennen hè....
Deze week liep ik vroeg in de ochtend , zo rond zeven uur naar het werk en , o , wat een vogelgeluiden . Merels , kraaien , ganzen , en andere vogels lieten zich horen . Mooi te horen vind ik de merels .Het viel zo op die ochten , hoe alles tot leven kwam .
Ja ,mensen , de lente komt er aan met rappe schreden .Bomen zo`n beetje in de bloesem , alles begint uit te komen .
Wel mooi en ook wel fijn ,maar ik mis eigenlijk wel het mooie vriesweer, van zo`n 10 graden onder nul met een lekkere zon aan de hemel .
Veel mensen verlangen naar de lente , de zomer , naar mooi weer .

In het leven van mensen kan het herfstig blijven ,of er is toch een barre winter . Dan bedoel ik het figuurlijk . Hoe het leven er ook uit mag zien , als het mooi weer is en de zon zijn licht en warmte geeft dan geeft dit wel verlichting .Het flreurt de mensen op .
Warmte ontvangt men ook van mensen die betrokken zijn bij het leven van anderen , Zoals wij het ervaren ook van HJ in onze situatie. Daar zijn we dankbaar voor .
Naar boven kijkend merk ik dat er heel wat letters in getikt is en Greet aangeeft dat zij zo stopt met haar PC gebeuren .Dus neemik aanstalte om er ook een eind aan te maken en jullie gedag te zeggen en een goed en fijn weekeind wenst ook namens Greet natuurlijk met haar hartelijke groetjes naar jullie .
Gisteren zijn we in het verpleeghuis geweest voor controle bij de longarts en bekenden kwamen we tegen .dan is daar Greet die mensen omhelst waar zij fijn kontakt mee heeft gehad toen zij daar verbleef.
Mooi , daar geniet ik van .
Lieve mensen , dit weekeind hoop ik meer te vertellen .
Groeten van Gerrit
Voor hen die dit nu nog lezen een goede nacht .

405 x Gelezen / Reageer / bekijk reacties (1) / Geplaatst op: 21-2-2014 21:53:10

Hoe het verder gaat .......Greet-Snoepie
Hallo lieve HJ hobbymaatjes onde elkaar ,


Geen plaatjes vandaag , want dan verdwijnt de tekst .
Das niet fijn .Komt er nog bij dat de laptop zo traag is als boter .
Nog geen roomboter ook nog .
Hebben jullie al buiten gezeten ? Wij wel hoor.
Wel in onze gedachten ... maar toch ..
Momenten van echt mooi weer en weer om in het zonnetje te zitten.

Maandag is de dokter er geweest voor Greet . Met Greet gaat het wat beter vergeleken bij een goede twee weken geleden .Dat was niet best.
De dokter wil graag het beste voor Greet .Greet wil wel weer een tijd in Meander verpleeg , nu de Veenkade. Maar de dokter heeft liever dat een gereatrische sprcialist Greet onderzoekt .En dan een algeheel onderzoek en dan bezien wat goed is voor haar en in onze situatie.
Goed is ook voor ons samen , ja , want ik werk nog . Hoewel ik nu al zo`n drie weken thuis ben om bij Greet te zijn .Ik ben blij dat het werk me de ruimte geeft . Wel zeggen zij dat er een oplossing moet komen .
Ze willen me wel weer aan de bak hebben . Daarvoor verdien ik ook geld.
De dokter dacht eerst van een tijd van een week of zo in het Marinie ziekenhuis in Groningen .Maar later op de dag belde hij opdat het een dag zou worden dat Greet gescreent wordt . Zo proberen dan een totaal beeld van Greet te krijgen en aan de hand daarvan zien wat er gedaan kan worden. de dokter had er ook nog over dat als er weer sprake is van opname in Meander verpleeg dat we dan wat de bijdrage betreft niet meer zoveel hoeven te betalen . En dat wordt dan volgende week donderdag. de dokter had zijn tijdelijke assistent aankomende arts mee die ook meeleeft met wat Greet zoal doormaakt .
De dokter wil niet zomaar opname ,maar dat het ook ech ten goede komt van Greet. een betrokken arts . Dankbaar dit zo mee te mogen maken.
Zo gaan we verder .Dinsdag nog eerst naar het ziekenhuis in Stadskanaal , naar de oogarts.
De komende tijd wordt er wat afgerijst . Naar de Dermatoloog , neuroloog , cardioloog en longarts......Pfff.
Soms is het nodig en wat goed dat het er is .
Morgen middag weer hobby middag . Laatst heeft Greet van een thuiszorg zuster materiaal gekregen om kaarten te maken .
Goed hè !
Iedereen en allemaal wens ik al wat goed is , het alle beste .
In de krant sprak men over grieptoestanden en hoorde van verkoud heid .
Mocht je in zo`n siuatie zitten . Beterschap . Warme melk en honing .
Of warme thee ....met honing ...Niet slecht .
In alles en door alles heen wil ik toch even zeggen :
Wel blijven knippen en plakken hoor , als het kan .
Een goede week verder voor zover we nog van een week kunnen spreken en voor straks een goed en fijn weekeind .
Nog hartelijk dank voor de fijne reakties die we mochten ontvangen .
Altijd weer bemoedigend .
Lieve groetjes van Greet natuurlijk.
Dag allemaal .

Groeten van Gerrit549 x Gelezen / Reageer / bekijk reacties (4) / Geplaatst op: 6-2-2014 21:36:13

Héééé we zitten al een tijdje in 2014 , het nieuwe jaar ... Zorg om GreetDat is ook wat ...zie ik dat de laatste weblog dateert uit december vorig jaar , hij is fijn . Kom ik net achter. Nog even kijken .....
Hoe is het mogelijk .We zitten al een aardig eind in Januari.
Vanmiddag kreeg ik van Ciska , onze jongste dochter te horen dat het eigenlijk weer tijd werd wat te schrijven en als ik het vanavond niet doe , ik klappen krijg . Dan zal ik het maar braaf doen hè !
Greet vind het ook al nodig hoor .

O, ja

Hallo lieve HJ hobby maatjes onder elkaar ,

Nu eerst iederen en allemaal veel zegen voor het nieuwe jaar en de beste wensen .

Nu kan die wel weer . Neem me niet kwalijk voor de traagheid .
Zo , ik ben weer bij de tijd . ...

Ja , ik zit wat gekheid te maken , maar met Greet gaat het niet zo goed .
Deze week ben ik thuis gebleven van het werk ,omdat het beter is bij Greet te zijn . Vrouwtje is al zwak en broos , maar vorige week vie zij terug . Zij was bezig met de tweede kuur voor haar longen die parten speelde .Antibiotica en pretnisalon . Het was ook weer wegvallen en wat de weg kwijt zijn .Depressief .Het niet meer zien zitten en gedachten dat zij niet lang meer leeft. Het wordt er niet eenvoudiger van , dat er zomaar geen mogelijkheid is dat zij of in het verpleeghuis tijderlijk opgenomen kan worden of in een zorghuis voor KDO.Korte opname dus .
Ook niet in Lentis in winschoten , omdat er een eigen bijdrage voor gevraagd wordt , die we niet kunnen betalen .de kinderen heb ik gebeld , dat als ik moet werken , zij bij Greet kunnen zijn , of zo nu en dan kijken .
We zitten in een tijd waarin zorg voor mensen stees moeilijker worden en de mensen geacht worden eigenlijk voor elkaar te zorgen .
Mensen die gronisch , langdurig ziek zijn .Ook gehandykapten .
mensen die zorg nodig hebben en ook bijstand hier in kunnen een moeizame weg gaan .komen bij instanties die de deur sluiten voor mogelijkheden . Ik denk dat dit voor velen pijnlijk is , omdat we gewent zijn dat Nederland een land is die voor mensen zorgt.
Voor Greet valt het zwaar . Toch zijn er momenten zoals ik in de vorige weblog schreef die je goed doen . de mooie dingen in het leven
het overschaduwd snel door allerlij dingen voor Greet .
Het is voor haar moeilijk te aanvaarden dat zij zo beperkt is in haar mogelijkheden , in haar bewegen en toch , Ja toch doet zij wat zij kan .
Ieder mens heeft zo zijn of haar persoonlijke beleving in situaties in het leven .Daar kan je niet zomaar in voorbij praten met een kop op praatje alleen . Dankbaar ben ik met onze dochters en kleinkinderen die dan komen en hun betrokkenheid tonen voor hun moeder , oma.
Een kleinzoon kwam vanmiddag met een mooi bloemstukje in een vaas .
Modern , kunst , Mooi .De ander knuffelt .Iedereen wil , dat het goed gaat met moe , oma .
Vandaag dacht ik zo aan de mensen die gronich ziek zijn hoe dan ook .Langdurig . Als het jaren zo is , dan is er iets van , dat het een geweente iets is .......Met alle reakties die er zo van mensen kunnen zijn .
Voor de persoon blijft de situatie zwaar , ook al gaat de een er anders mee om dan de ander .het is een hele persoonlijke beleving en heeft ieder zo zijn of haar achtergrond in de het leven.
Dan ben ik blij als ik zie dat veel mensen ook begrip hebben meeleven.
Zeker ook mensen , maatjes van HJ .Ook in onze omgeving .
Ja , de kinderen , kleinkinderen , familie .mensen op het werk , uit de kerk ....
Vorige week stond ik in een hele lange rij bij de voedselbank voor één
van de kinderen . O , wat waren er veel mensen bij gekomen zeg .
Vandaag een minder lange rij en toch lang hoor .En koud .
Alles met elkaar zegt wel iets hoe het in Nederland is .Laat ik zeggen , voor de eenvoudige mensen , met een eenvoudige beurs.
Al eerder heb ik denk ik wel gezegt dat het ook een goede uitwerking heeft en dat is dat mensen naar elkaar gaan omzien . dat is ; de ander werkelijk zien en betrokken zijn .Zo gaan kerken zich uitstrekken naar mensen die zorg en hulp nodig helpen . Er is veel te zeggen over de ontwikkeling in Nederland en het doet pijn en kan je boos maken en toch ....we leren weer naar elkaar om te zien .
Dit is geen hooggegrepen iets .Het is naast de deur .
In deze jachtige maatschappij waarin ik zelf ook zit en waar de maatsappij harder wordt is het je zelf even afremmen nodig om om je heen te zien, wat er werkelijk gaande is .Met die ander . familie , buren , collega`s op het werk . Het is hartverwarmend hoe colega`s meeleven in de situatie waarin wij zitten . dat is niet vanzelfsprekend en ook geen moeten . Het gaat om het hart . Allee , die hebben we allemaal . Mooi hè!
.
Dankbaar zijn we voor wie jullie zijn als HJ maatje . Dit is een hobby site.
We zouden over onze hobby`s moeten praten ,maar het leven kan zo gaan dat dit op de achtergrond komt , ook al zou je het nog zo graag willen . Dan toch betrokken blijven met elkaar det je dan wel wat.
Ik hoop dat anderen wiens leven over moeilijk begaanbare wegen gaan , lange wegen met struiken en heggen en stenen op de weg , dit ook ervaren .Hier op HJ en thuis . Elkaar aan te moedigen moed te houden in de zware voortgang . Waarin periodes mogen zijn van verlichting , omdat je leert de rijkdom van het leven te zien , ook al ervaar je zo de gebrokenheid in dat leven van dit leven. Iederen heeft er wel op de een of andere manier er mee te maken . Mensen , vaak jongeren begrijpen niet altijd hoe het zoal kan zijn , omdat die ervaring er nog niet is en ik hoop ook niet komt . Ik kan me voorstellen dat mensen denken dat zij alleen in zo`n toestand zitten .Er zijn er meer dan je zo denkt en juist zo onder elkaar kun je elkaar bemoedigen en is het een bemoediging , dat je zoiets niet alleen meemaakt , maar dat er meer zijn .
OP HJ merk ik als iemand gewoon iets heeft en het vertelt , ook gehoord wordt . Maar HJ is vooral een site met mensen die hun hobby met elkaar delen en dat is mooi . .Omgang met elkaar . Zoveel heel verschillende mensen . Een kleurrijk geheel . Dan denk ik aan de mensen die HJ draaiende houden .Het is al zo lang , dat HJ er is . en dat zegt wel iets .
Bedankt mensen .
Hen die gewoon snot verkouden zijn wens ik beterschap hoor .

Een pechdag kan je ook hebben . ....Morgen beter !
Of het is bij je als het ware een altoos durende zonneschijn .Wat geweldig voor je .Bij iedereen schijnt de zon .....ook al kan het achter wolken zijn .
Het is een lang verhaal geworden . Toch even een ernstige boodschap .
Goed dat jullie het horen .We zitten nu in het nieuwe jaar en zou zeggen ;
wel blijven knippen en plakken daar allemaal ,voor zover het mogelijk is hoor .Met de lieve groetjes van Greet , die aan jullie denkt .

Dankbaar en blij ben ik , dat op deze manier toch voor haar zo kontakt blijft met HJ .
Hoewel niet echt kaarten gedeeld word met anderen . Maar wel een leven dat een lange weg kent waarin veel gaande is .
Vanmiddag was het weer hobby middag .Greet heeft niets gedaan in haar situatie . Is niet erg .Anderen wel . Gezellig bij elkaar.

Allemaal een goed weekeind en voor straks een goede week .
Groeten van Gerrit

679 x Gelezen / Reageer / bekijk reacties (9) / Geplaatst op: 24-1-2014 23:02:12


Andere weblogs geschreven door snoepie
24-5-2014 Hoe het verder gaat ..........Lang geleden.....
24-2-2014 Weekeind al weer voorbij ....Hoe het verder gaat ...
21-2-2014 Bloesem komt uit , vogels vluiten , het is echt dooi ....
6-2-2014 Hoe het verder gaat .......Greet-Snoepie
24-1-2014 Héééé we zitten al een tijdje in 2014 , het nieuwe jaar ... Zorg om Greet
29-12-2013 Op weg naar 2014 - Hoe het verder gaat.
17-11-2013 Greet weer thuis van het verpleeghuis ...
13-10-2013 Greet uit ziekenhuis ....weekeind thuis .
5-10-2013 Naar het ziekenhuis...
9-9-2013 Even bijpraten .........Greet is voor tijdelijk naar verpleeghuis.
15-7-2013 ZOMER !!!
20-5-2013 Cardioloog...........Weer vankantie ?
30-4-2013 Op vakantie .......Camping de Fruithof....
20-3-2013 AAAaaaa Lente....Woooooooo weer WINTER..... Hij is fijn...
27-1-2013 Vooruit in het nieuwe jaar ...........Het is dooi
5-1-2013 Voorspoedig en Gezegend NIEUW JAAR........
14-12-2012 Het is heel erg dooi en ook weer niet...........Het kan vriezen en het kan dooien
7-11-2012 Even bijpraten .................3 weken fijn samen........even niet werken....
30-9-2012 Ja , ja ...het betere binnenweer komt er aan . Fijn voor hobbymaatjes , binnenshuishobbyisten.....En hoe het verder gaat..
25-8-2012 Terug naar start............
10-7-2012 Na regen komt zonneschijn en na wachten opheldering.................
23-6-2012 Goede dag.....
2-6-2012 Vervolg ; Naar Beatrixoord geweest.
1-6-2012 Naar Beatrixoord geweest.......
18-5-2012 Weer thuis van vakantie ....uch , uch , uch.....
3-5-2012 Vanuit de camping een hartelijke groet .
13-4-2012 langzaam tikt het klokkie ...tik....tik....tik ...en nog meer tikken ......
6-3-2012 Nog steeds op weg ... ook met kaarten maken
18-1-2012 Al weer aardig op weg in 2012 .......Nog geen echte winter ......Eerste hobby middag....
26-12-2011 Greet naar het ziekenhuis en weer terug thuis .....kerst!
27-11-2011 Voorbij is de mist ......even iets van ons laten horen
19-10-2011 Voornemen ......... Kaarten maken .......Mooi herfstweer ........ Rioolaangelegenheden......
12-9-2011 Echt herfst nu hè !!! Wolken in de lucht .....de zon is er altijd !!! Hoe het verder gaat...
7-8-2011 Al weer augustus .....Tijd om iets van ons te laten horen ......Over horen gesproken...
6-6-2011 Groeten uit het minder zonnig Veendam ...........Thuisleven.
9-8-2010 Even bijpraten ...
1-8-2010 Daar gaat die weer ...............hoe het verder gaat...
5-10-2009 Heen en weer ......En weer terug naar huis ...
18-10-2008 Greet
18-10-2008 Gaat nog steeds niet goed met Gerrit
12-10-2008 Gerrit
8-10-2008 Iets over Gerrit,
6-10-2008 Gerrit weer thuis
6-10-2008 gerrit
5-10-2008 Even nog iets over Gerrit
4-10-2008 Gaat niet goed met Gerrit
7-9-2008 Greet weer thuis........nu verder...
24-8-2008 AFTELLEN NU........Einde Beatrixoord in zicht.........Bruiloft. deel 2
24-8-2008 AFTELLEN NU........Einde Beatrixoord in zicht.........Bruiloft. deel 1
9-8-2008 Ja .ja ....eindelijk weer internet - Greet 4 september helemaal thuis !
28-6-2008 Even bijpraten .........Greet in Beatrixoord ......Verhuizen.....Even erg druk !
31-5-2008 Greet in Beatrixoord
17-5-2008 Ja....je bent er zomaar niet,......nog effe wachte ...!
26-4-2008 Dat is ook wat .............................!
20-4-2008 Weer een tijd van wachten .............Effe wachte dus.....!
12-4-2008 Greet weer terug uit Beatrixoord ! Nu oproep afwachten voor vervolg in Beatrixoord
30-3-2008 Dinsdag 8 april is het zover...........................
22-3-2008 Fijne en gezegende paasdagen.
15-3-2008 Van de ondergaande zon tot de opgaande zon ...
1-3-2008 Effe wachte ...nog effe wachte ....effe wachte nog......
5-2-2008 Greet uit het ziekenhuis ...........Met Greet naar Beatrixoord ; inteekgeprek.......
19-1-2008 Hoe Greet nu de dingen zo ervaart en beleeft...........Even bijpraten.
12-1-2008 We hebben onze eerste stappen in het nieuwe jaar gedaan .........
31-12-2007 Het nieuwe jaar komt er aan!!!
16-12-2007 Longarts belt Beatrixoord voor opname .....
24-11-2007 Nog even een goed en fijn weekeind wensen .....
17-11-2007 Alleeee.........in de lappemand.
30-10-2007 Vervolg...................................Dokter is geweest.
30-10-2007 Een goede week allemaal..........Hoe het verder gaat
19-10-2007 Voor iedereen en allemaal een fijn ,een goed weekend.
13-10-2007 Electro rokertje voor Greet
29-9-2007 Met HJ maatjes en weekend in Scheemda ..............................KNALLLL!!!
28-8-2007 Weekeind kamping .........Pijnbestrijding.
12-8-2007 Daar zijn we weer...effe bijpraten.
30-7-2007 Even de stilte doorbreken...........................................................................................
21-7-2007 Hoe het verder gaat ...
17-7-2007 CT scan voor Greet
15-7-2007 Greet door moeiten heen..........
7-7-2007 Wolken ,regen ,wind ,......maar de zon schijnt,.............achter de wolken
 Hobby Groothandel Hobbyzine Hobbydols Card Deco De Hobbykrant Webwinkel Beginnen
Seo Software