Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Nog geen eigen profiel?
Aanmelden
Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

HJSTAR Aanbiedingen
Doetiek Yvonne
Met de HJSTAR pas krijgt u 25% korting op alle RESIN grote kralen! Gratis patronen bij aankoop Scheepjes Stonewash haak/brei garen! In de achterkamer EXTRA 10 % KORTING op alles! Tot ziens in de Doetiek!

Elma`s hobbyshop
Met de HJSTAR pas krijgt u in oktober 10% korting op alle Clearstamps van Marianne Design. Iedere dinsdag of woensdagochtend van 10-12 gezellig samen een kaart maken? Kijk voor meer info op onze site. Knipvellen 5+1

Almar Creative
Groot assortiment plak en hotfix strass steentjes bij Hotfixonline.

Online HobbymaatjesTeam mededelingenNL DE EN FR DK
egel 23 oktober 2016
Hobbyjournaal 140 verschijnt 28 Okt.ProfielHobbymaatjesCreaties (110)Fotoboek (0)ReactiesWeblog (85)Gedichten (2)

Weblog van snoepie
Profiel afbeelding van snoepie
Bekijk meer weblogs geschreven door snoepie
Bekijk het profiel van snoepie

Afscheid van GreetBeste , lieve HJ hobbymaatjes onder elkaar .

Het is lang geleden , wel heel erg lang geleden en weer zeg ik het spijt me .
lang geleden dat we iets van ons hebben laten horen , terwijl jullie zo`n fijn stel HJ hobbymaatjes zijn . De vrijdagmiddag , hobbymiddag is nog lang doorgegaan , hoewel het wel moeizamer werd voor Greet . Voor de kinderen wel hobby , maar voor Greet gewoon gezellig kletsen .

Nu vertel ik wel een verdrietige mededeling , en wel dat Greet 2 september is overleden . Het ging uiteindelijk vrij snel . Al een aantal jaren was Greet al ziekelijk zoals jullie wel weten en voor haar werd het leven ook steeds zwaarder .

Vorig jaar oktober ben ik met vervroegd pensioen gegaan om voor Greet te zorgen . Ik kon niet meer verenigen , het werk en de zorg voor Greet , hoewel het werk me al de ruimte gaven om er voor Greet te zijn als het nodig was . Daar ben ik erg dankbaar voor .

22 augustus zouden we op vakantie gaan naar Wezep . Het zorghotel Ijsselvliedt .van het Rode Kruis . Weer aangeboden door de man uit onze kerk . Hij maakte het ook mogelijk dat Greet en ik met de Henry Dunant weg konden en nu dit . Fijn hoor .

Maar zaterdag 19 augustus ging het heel niet goed met Greet . Zo kwam er toch wel een wonderlijke tijd aan want wat eerst leek dat de vakantie helemaal niet door zou gaan , is het wel doorgegaan en hoe . Geweldig .

Die zaterdag kon Greet niet meer uit bed komen . Geen kracht meer in de benen en armen , in het lichaam . Met de rolstoel heb ik Greet naar de kamer gebracht en in haar relaxstoel gedaan . De dokter gebeld . Zo is Greet met een ziekenwagen naar het ziekenhuis gegaan , waar gewaar werd dat de longen problemen gaven en zij wel in het ziekenhuis moest blijven . Op de zaal gaf een zuster aan dat de vakantie niet door kon gaan in deze situatie . Later thuisgekomen heb ik de vakantie afgezegd . Ja , zo gaat het dan .

Zondag morgen ben ik naar de kerk geweest , want Greet was in het ziekenhuis .
Kreeg ik later telefoon van het ziekenhuis , dat Greet naar huis kan en dat de vakantie door kan gaan ....... Greet had die morgen zichzelf verzorgd en had heen en weer gelopen . Zo ging er wel iets door me heen . Verwondering . Dan wel weer de man bellen dat misschien de vakantie wel door kan gaan . Samen hebben we afgesproken dat ik eerst naar Greet zal gaan en kijken hoe het werkelijk met haar gaat en dan zal ik bellen of het doorgaat .

Bij Greet aangekomen , zie ik een zo andere Greet . Opgemonterd en klaar om toch met vakantie te gaan . natuurlijk eerst naar huis . een zuster benadrukte nog dat het echt goed was dat we met vakantie gingen , want de arts stond er ook achter . En zo gingen we naar huis . Blij natuurlijk .

Thuis was wel aanpakken , want we hadden nog niets ingepakt . Aan de slag dus en de volgende morgen op het bussie wachten van het Rode Kruis om naar Ijsselvliedt in Wezep te gaan .

En wat een geweldige mooie fijne vakantie hebben we gehad . 22 April zijn we een week op de camping geweest in een zomerhuisje . Het werd een wintervakantie . Twee ochtenden stonden we op waarbij het hard sneeuwde en het wit was . Van de sneeuw Voor de rest was het vriezen , regen wind , hagel , onweer ........ Meer niet . wel een avontuur hoor .
Het werd ook een avontuur in Wezep , wel heel anders . Prachtig zomers weer en wat hebben we genoten . Er was daar bij het hotel een prieel met betegeling er voor een terras , om buiten te zitten . Een gezellig aangekleed prieel . Een rokersruimte . Nooit zo`n mooi iets meegemaakt in de vorm van een rokersruimte . Het werd , laat ik maar zo zeggen het gezelligste plekkie van Ijsselvliedt . Greet rookte nog steeds .

Het was helemaal gezellig hoor , ook buiten de rookruimte die wel veel in gebruik is geweest . Veel buiten zitten , want de temperatuur was hoog . Echt zomer .
Fijne ontmoetingen met anderen , hierbij ook met het verplegend en verzorgend personeel . Wat wel nodig was voor Greet . De mantelzorgers kregen ook vakantie .
Nu kreeg Greet thuis ook zorg van thuiszorg twee maal op de dag .
We zijn met een rode kruis bus op stap geweest in de omgeving en omdat er een wegomlegging was zijn we ergens anders terecht gekomen om daar iets te nuttigen en dat was een heel fijn moment , want het was daar zo gezellig . Buiten op een terras onder de parasol met koffie en gebak .

Het hotel heeft een prachtige omgeving en met de rolstoel hebben we ook gewandeld daar . Een groot terrein ook . Met Greet gewandeld . Zij met rollator dan wel . Niet zo ver , In de buurt van het hotel met de prachtige grote tuin . Een verpleegster heeft ook nog met Greet gelopen .

De verzorging was goed en het eten goed , zowel in de ochtend als in de middag , als in de avond . Op een dag hebben we BQ gehad buiten . Mooi weer hè .
We kregen zelfs ekstra drinken in verband met dreiging van uitdroging door het warme weer .

er waren activiteiten . Optredens van een groep en een zanger .
Twee keer hebben Greet en ik gedanst . Zoals het kon hoor en ging . Maar wat fijn zo samen . Vrijdag . De laatste dag was in de avond buiten een optreden van een zanger die zijn liederen goed tot uiting bracht en de mensen aan het dansen zette. De een op de benen en de ander in de rolstoel . Zo ging ik met Greet in de rolstoel naar voren om te dansen en ik dacht met haar in de rolstoel te dansen , Nee , Greet wilde op de been .
En zo hebben we die avond gedanst . Greet klemde me wel vast . Het was een fijn moment . een vrijwilligster maakte nog een mooie foto van ons . Als ik die foto zie , dan gaat er wat door me heen .

Een vrijwilliger zag het ook al aankomen en zelf leidde ik Greet naar een stoel die er stond , want zij viel weg . Later binnen kreeg zij van verpleging iets onder de tong en hierna gingen we naar boven naar onze slaapkamer .Daar kon Greet tot rust komen .Er werd nog geroepen van bloeddruk meten , maar Greet was na een tijdje weer aardig opgeknapt en gaf aan dat zij weer naar buiten wilde . Dat is wel kras hè . Niet om te dansen hoor , maar om gezellig bij het prieel te zitten en daar nog een rokertje te nemen en iets te drinken en gezellig kletsen .

Met een verpleegster en een medegast hadden we afgesproken om het volgend jaar te proberen weer bij elkaar te komen . Er ging wel iets door me heen zo van : Gaat dit wel zo ... De volgende dag gingen we naar huis en namen we afscheid van elkaar , wat een emotioneel moment was .

Die zaterdag weer naar huis met voldoening in ons hart . We hadden wel langer daar willen zijn . Op gegeven moment gaat het ook snel .
Wel heb ik gemerkt dat het moeizamer ging met Greet de laatste dagen daar .
Zondag , de dag er op ging het niet goed met Greet en gewacht heb ik de dokter te bellen . Maandag ging het beter . Donderdag was het zover dat ik wel de dokter belde
want het ging heel niet goed en de dokter zorgde weer dat Greet met de ziekenwagen naar het ziekenhuis ging , want haar longen klonken heel niet goed . Op het laatst is de sirene nog gaan loeien , omdat de bloeddruk naar beneden ging . Aangekomen in het ziekenhuis is Greet onderzocht en constateerden zij daar dat Greet een fixe longontsteking had . Niet naar huis . Ook nu niet .

De man van onze jongste dochter Ciska is zodanig van een ladder gevallen dat hij zijn linker pols gebroken heeft en zijn linker hiel verbrijzeld . Nu moest hij vrijdag 1 september geopereerd worden en hij vroeg me of ik hem naar het ziekenhuis wilde brengen met zijn auto . Nu had hij telefoon gekregen dat hij eerder geholpen kon worden . Zo gingen we in de ochtend naar het ziekenhuis . Voor mij in gedachten dat ik dan mooi naar Greet kon . Het was dan wel geen bezoektijd . Toch Greet zien .Wat ook niet een probleem was .

Greet dus nog gesproken . Met elkaar gekletst . Kleren had ik meegenomen en Greet zei nog dat ik ook een trui had meegenomen . Dit ontkende ik .Maar Greet vond toch dat ik een trui had meegenomen . Het was ongeveer 12.00u dat ik afscheid nam van Greet zodag zij kon eten en nog wat rusten zoals gewoonlijk . Kon ik zien hoe het met onze schoonzoon ging .

Onderhand was Marjan , één van onze dochters ook gekomen en na een tijdje zo rond 3.00u zal het zijn geweest gingen we naar Greet . Daar was de longarts bezig met een mobile computer bij Greet . We wilden haar niet storen . Even later zijn we weer terug gegaan . Die ochtend had ik nog even met de longarts gesproken en zij gaf aan , dat zij wel zorgde maakte om Greet . Zo gingen we de kamer op waar Greet lag en toen ik om de hoek keek zag ik dat het heel niet goed was met haar , zoals Greet er bij lag . Binnen de kortste keren kwamen van alle kanten Mensen er aan om nog iets te kunnen doen voor Greet . Het mocht niet baten . Zo werd ik alleen met Greet gelaten , die nog wel ademde , maar niet meer reageerde . Nog wel sprekende met haar en hierbij had ik haar in mijn armen en een hand hielt ik vast . Zo is Greet heen gegaan .
Dan blijkt dat Het nog goed ging , voor zover je van goed kan spreken , met Greet toen de longarts met de computer bij Greet was .

Greet had ook veel last van slijm . Die ochtend , gaf ik haar drinken , wat al moeizaam ging door het slijm . Later bleek toen het uiterste geprobeerd werd om Greet te helpen dat zij erg veel slijm had . Dit hebben zij er toen uitgezogen . Maar het mocht niet helpen .Eerder is er wel geklopt . Maar uitzuigen durfde zij niet , omdat dit voor Greet toch een slechte uitwerking zou hebben .

De andere kinderen kwamen . Enkele ook met de man . Een broer van Greet met zijn vrouw . Elly , onze dochter wilde meehelpen met afleggen . Met haar ben ik gegaan . Dit werd gedaan door een vrouw van een ingehuurd bedrijf . Blij ben ik dat ik het ook gedaan hebt en Elly ook . Greet kreeg haar kruisje om , wat zij altijd droeg en zo kwam het moment van kleren aandoen en daar was de trui weer waarvan ik dacht dat het geen trui was maar iets van T shirt . Wel een trui . Met een motief . Leek ons mooi deze te gebruiken . Aangedaan bleek dat er een motief van een kroon op stond met een kruis er op .

Een bewogen moment was dit helemaal . Voor mij was het een zekerheid dat Greet nu echte rust heeft . Bij de Heer . Haar hemelse Vader . Door al wat Greet ondergaan heeft , wat Zij meegemaakt heeft was zij het zicht op God kwijt , maar God heeft haar in Zijn liefde en genade opgevangen in Zijn heerlijkheid .Zo zijn er een paar gebeurtenissen geweest die bevestigen de goedheid van God voor Greet . Greet heeft haar rust , echte rust nu bij God . Zo verlangde Greet naar rust . Bij haar leven heb ik hiermee zelf zo geworsteld . Nu kan ik zeggen dat dit voor Greet het mooiste is .


De puzzel van het leven van Greet heeft God zelf op een toch wel wonderlijke , mooie manier afgemaakt . God is goed .
Op de overlijdens kaart staat ook : Gods liefde en genade voor Greet .

Zoveel mensen was er op de begrafenis . Mensen uit de buurt . Van mijn werk . Uit de kerk . Ja , en dan de kinderen , kleinkinderen en achterkleinkinderen . Zij missen moeder , oma , over-oma . Het werd een bewogen samen zijn . De kinderen en hun kinderen de achterkleinkinderen heb ik in mijn hart opgesloten toen . Dan gebeurd er dat één van de kleinen zo van 8 jaar bij je komt en zegt dat zij je zal troosten . Deze tijd geniet ik van de kinderen , ook met aanhang . de mannen dus . Verbondenheid .
Dat doet me wat . Dankbaar hoe de voorganger met ons op ging en ons voor ging in de dienst , de dank dienst ..
Ook de uitvaarder .
Hij had , heeft oog voor de mensen , ons persoonlijk .
Er is een leegte . Gemis . Greet is er niet meer . Wel met een dankbaar hart , dat Greet nu echte rust heeft .

Dit vertel ik jullie , omdat jullie veel voor Greet hebben betekend en hierin ook voor mij .
De laatste tijd heb ik het af laten weten om jullie op de hoogte te houden . Vergeef me .
Voor mij is het een herinnering die mij bij blijft , wat jullie voor ons zijn geweest en ik hoop , wij ook voor jullie . Als ik denk dat de campingbeheerder er van opkeek en zich verwonderde hoeveel kaarten Greet kreeg . een ongebruikelijk iets . Maar het waren wel kaarten van jullie , lieve mensen . En zo is dat . Greet was jarig . Overweldigend was het zoveel kaarten . Dit is vaker gebeurd . Dank je voor het denken aan de verjaardag dit jaar van Greet . dan denk ik ook aan de pakketjes met spullen om kaarten te maken die Greet gekregen heeft . Nogmaals dank hier voor .

De berichten die Greet mocht ontvangen . Greet heeft er van genoten en het heeft haar bemoedig . Zij is met Elly nog een weekend weg geweest met HJ maatjes hier in de buurt . Workshop toestanden ....gezellig dus . Met Imca Marina ook nog .
Enkelen van HJ hebben we ontmoet . Wat fijn . Iemand die ik kampen woont kwam even op visite , omdat daar de Henry Dunant lag aangemeerd waarop Greet en ik zaten .
Namen noem ik niet . Zovelen hebben voor Greet iets betekent . Ook veel betekend .
Meer dan je denkt . Voor mij ook . Hé , ....jullie zijn een geweldig stel prachtige mensen .

Greet was de laatste jaren een persoon die graag mensen een hug gaf .Een knuffel Voordat we met vakantie gingen heeft Greet nog zes weken in het verpleeghuis in Veendam gelegen ., Wel in het weekend thuis . Maar daar waren twee oudjes die samen op een kamer woonden en Greet gaf hun daar , voordat zij gingen slapen een dikke knuffel .
Dat zijn zo van die dingen waarvan ik kon genieten . Van Greet .
Dan denk ik , dat Greet ook voor jullie lieve HJ maatjes een dikke knuffel had gegeven .

Benadrukken wil ik , wat jullie voor ons , mij net zo goed betekend hebben . Zo hoop ik dat jullie nog lang mogen genieten van HJ . Ja , soms is het ook als je zolang bezig bent geweest ; Nu is het genoeg . Ik hen genoten , maar het is goed geweest .
Ook wil ik de mensen bedanken die HJ op reels houden . Onderhouden . Mooi werk hoor . bedankt voor wie jullie zijn .
Hier bij sluit ik af beste lieve HJ maatjes en wens jullie toe , al wat goed is .
We worden allemaal ouder en dan wordt het leven voor een aantal ook moeizamer en komen er de gebreken . Er zijn er die ook net als Greet geweest is , chronisch ziek zijn.
Veel sterkte voor jullie .

Het allerbeste voor jullie allemaal en Gods zegen voor jullie .

We gaan al weer richting kerst . Een goede en fijne tijd voor jullie .
Het licht schijnt . Jezus is het ware licht in de wereld . Jezus is de weg , de waarheid en het leven .

Lieve HJ hobbymaatjes , ik neem afscheid . Het was goed .
Het valt niet mee om gedag te zeggen . Een blijde herinnering heb ik .

Dag allemaal .


335 x Gelezen / Reageer / bekijk reacties (19) / Geplaatst op: 19-10-2016 0:30:40

Bijna 2016 ........................Lang geleden ...erg lang . Greet ( Snoepie ) Gerrit
Hallo lieve Hobbymaatjes onder elkaar ,

Nu kom ik er met schrik , kan ik wel zeggen er achter dat in februari voor het laatst iets op de weblog is gezet . Nu gaf iemand aan die een kerst en nieuwjaarskaart stuurde , dat zij de stukjes miste . .....
Vanavond wilde ik in de digitale pen klimmen en kwam tot de pijnlijke ontdekking , dat het wel erg lag geleden was .
Nu kan ik nog niets verder vertellen , want ik ga straks naar de nacht dienst .
En onze dochter met haar zoon kwam in het begin van de avond . Heel fijn , maar gaat wel van de tijd af .
Lieve mensen er komt meer ruimte denk ik , dan wil ik bijpraten .
Eerst jullie allemaal hele fijne kerstdagen wensen . Goede kerstdagen .
Als er ziekte is , zorg , gemis , of moeite , hoop ik dat je iets van de kerst mag beleven . Want het licht schijnt .
Voor jullie ook een gezegend nieuw jaar .

Lieve groetjes van Greet .Zo als zij is met een dikke knuffel .
Nog , hartelijk dank voor de kaarten die we mochten ontvangen .
Groeten van Gerrit. ( de tijd toen er sneeuw lag )

Dag allemaal .

558 x Gelezen / Reageer / bekijk reacties (5) / Geplaatst op: 24-12-2015 21:12:25

2015 AL WEER ... Lange tijd geleden .... Winter ..... Hoe het verder gaat.
Wel erg lange tijd geleden hè ?


Hallo , lieve HJ hobbymaatjes onder elkaar ..

Hopelijk gaat het goed met jullie .Anders , hopelijk, naar omstandigheden , goed . Het al weer een eind in 2015 . Veel kaarten verstuurd . kersten nieuw jaars kaarten ,maar we weten wel te weinig , want we konden niet iedereen een kaart sturen . Tijden veranderen .
De omstandigheden waren er niet naar om het te verwezenlijken , hoewel we wel hulp van kinderen gehad hebben en daar zijn we blij mee .Greet lukt het niet meer om als voorheen kerst en nieuwjaar kaarten te versturen . het spijt ons als er mensen zo geen kaart hebben ontvangen .We zijn dankbaar voor de kaarten die we hebben ontvangen .

Greet is wel bezig materiaal te verzamelen voor kaarten maken , maar dan eenvoudig te knippen knipvellen . Om te knippen dus .
eventueel uitdruk vellen is ook mogelijk . Vandaag bij kruitvat een opbergdoos met spullen voor Greet gekocht .Voor kaarten maken .
Was in de aanbieding .
En zo blijft de hobby toch voor Greet , voor zover het gaat doorgaan .


Nieuws is er , mooi nieuws , want de zoon van Marjan heeft een zoontje gekregen .Zijn vriendin dan hè . Milan heet hij . Een echte Texellianees . Jullie begrijpen al ,dat ze op Texel wonen.
Dan een dochter van Ciska is in verwachting ......en zo wordt de familie steeds groter .

De bootreis was bijzonder geslaagd , hoewel voor Greet , water en boot niet iets is voor haar om blij van te worden . Op zo`n groot schip merk je niet dat je vaart . Het is geen roeibootje met buitenboordmotor of zo .

We zitten in de overgang ........mijzelf ten minste wat betreft de laptop die het niet goed doet en de nieuwe , die het wel doet , maar ook weer niet , vanwege een wachtwoord die gevraagd wordt om ingang te krijgen op de laptop . Pas gekocht . aanloop problemen .Komt wel goed .
maar nu zit ik op de oude laptop die kuren heeft .Volgens mij zit die in de overgang . want nu kan ik weer geen foto toevoegen van de Henry Dunant en andere foto`s . Hij is fijn . Dat komt dan nog .
nu hoop ik dat ik dit schrijven kan verzenden , Dat ga ik zo proberen .
Nu wil ik nog één mooi iets vertellen van de bootreis en dat is dat een HJ maatje op bezoek kwam . In een plaats waar we aangemeerd waren .
een fijne ontmoeting . Een mooi moment . Met elkaar een bakkie gedronken op de boot .

Dus Greet heeft een mooie tijd gehad op de boot .wij samen dan ook hè.
Op de boot en in de plaatsen waar we aangemeerd waren .
Een geweldige ervaring die we beiden niet hadden willen missen .
Greet werd goed verzorgt door verpleging en vrijwilligers .Fijne ontmoetingen op de boot gehad .

Later vertel ik wel meer .
Greet kwakkelt met haar gezondheid , na de griepprik . morgen komt de dokter .Zij heeft veel pijn . Griepverschijnselen en last van haar longen .
vandaag zouden we naar de oogarts gaan in het ziekenhuis ,maar hebben het afgezegd , omdat het zo niet ging met Greet .
Nu een afspraak gemaakt in maart .

Het is winter ....................................Wat winter heeft . Een paar weken geleden lag er een laagje sneeuw .Toen ben ik wel gaan sneeuwschuiven , maar de sneeuw was vrij snel weer weg ook .
DOOI !

Greet is al een tijdje naar de kamer . Lieve mensen , ik sluit af met de hoop dit bericht te kunnen verzenden .
iedereen het alle beste gewenst en beterschap al je ziek ben , Misschien geveld door griep . Sterkte voor hen die in een zorgelijke tijd zitten .Sterkte ook voor hen die het moeilijk hebben in de wintermaanden .
Goede moed en sterke voor de langdurig zieken , chronisch zieken .
Als je op wintervakantie gaat hoop ik , dat daar waar je naar toe gaat ook daadwerkelijk sneeuw ligt . In ieder geval , een fijne vakantie .
Een goede week verder jullie en voor straks een goed en fijn weekeind .
Met natuurlijk de lieve groetjes van Greet . Met een hug .
Dag allemaal.
Nog een dit ; Als het kan , wel blijven knippen en plakken hoor .
Groeten van Gerrit .793 x Gelezen / Reageer / bekijk reacties (3) / Geplaatst op: 12-2-2015 22:33:37

5 dagen bootreis met de Henry Dunant - Herfst
Hallo lieve HJ hobby maatjes onder elkaar.

Morgen is het zo ver dat we naar Kampen gaan , Greet en ik voor een bootreis met de Henry Dunant van het Rode kruis. 5 dagen vakantie.
Het was een hele verrassing toen een tijd geleden iemand van de kerk ons aanbood de reis met de Henry Dunant . Dankbaarheid.
Samen op pad en nog wel met een bood . Boot en Greet gaan eigenlijk niet zo samen . Maar we gaan er voor . Dapper van Greet dat zij de stap toch doet. Het wordt vast een mooie tocht en gezellig mat al die mensen .
Fijn dat we dit mee mogen maken. Ja , alleen lijkt bhet wel dat het mooie weer voorbij is . Nat en winderig weer .
Dat mag de pret niet drukken . Het is geen roeiboot waarmee we gaan en dat scheelt .Het is een groot schip en die ligt aardig rustig in het water ook bij winderig weer.Niet te hard natuurlijk...
Blij dat we kunnen gaan , want twee weken geleden ging het heel niet zo goed met Greet . Greet had pillen om het bibberen te verminderen , maar is er mee gestopt op aanraden van de neuroloog toen. Al eerder heeft Greet pillen hiervoor gehad , die niet een goede uitwerking bij haar had .Het gaat nu weer aardig naar omstandigheden en ik hoop dat Greet plezier mag hebben deze week .Samen ook hè.
Dat iedereen daar een fijne tijd zal hebben . Leuke en fijne ontmoetingen .Lekker slapen .....O , ja ...lekker eten
Een bakkie koffie op z`n tijd.

Greet en ik wensen jullie een goede week toe .Lieve groetjes van Greet.
Het alle beste met jullie . Als het goed gaat en ook als het minder goed gaat .Er zorgen zijn . Pijn of verdriet , gemis .Veel sterkte voor jullie.
Hier is het nog steeds hobby middag op de vrijdag .Dus laatst vrijdag ook weer . Greet zit gezellig mee te praten , want kaarten maken lukt niet meer zo. Hierbij wil ik nog wel even zeggen : Als het lukt en kan , wel blijven knippen en plakken hè .
Genieten van het herfst weer . Heeft ook wel iets toch ? !. Vroeg donker is het nu .
Greet doet in de avond de theelichten aan die op batterij hun best doen om licht te verspreiden. Gezellig.
Dag allemaal.
Groeten van Gerrit

1187 x Gelezen / Reageer / bekijk reacties (18) / Geplaatst op: 19-10-2014 15:44:00

Door valleien heen - Verder gaan
Hallo lieve HJ hobby maatjes onder elkaar,

Het lijkt er op dat de herfst er aankomt .De datum geeft aan , dat het herfst is.
Het weer begint er ook op te lijken .
Laatst liep ik door een hofje heen naar het werk en wat zag ik ? Rode paddenstoelen met witte stippen.
De bladeren worden bruin en ze vallen van de bomen .
Geen fluitende vogels meer .

Deze week hebben we wel buiten kunnen zitten.

Nu schijnt de zon .Mooi hè. Vanmiddag even bij Marjan geweest terwijl Greet op bed lag te rusten om naar de kunststof ramen en deuren te kijken die gisteren geplaatst zijn . De achterkant van het huis wordt nog gedaan komende zaterdag . Aan de voorkant nu een heel ander huis . Heel mooi .

Maar het was lekker zo op de fiets er heen en weer terug naar huis .
Er heen tegenwind ,maar dat krijgen we nu in deze tijd .

Tegenwind kennen we wel in ons leven zoals het gaat .
de laatste keer vertelde ik van de plaatsvervangende arts , dat zij probeerde dat Greet naar het verpleeghuis kan .Is niet gelukt .
Greet krijgt er geen indicatie voor . Er was hoop .
Dit is wel even slikken .
Er is andere zalf nu voor de plekken en zoals het er nu uitziet komt er herstel en dat is fijn . Donderdag zijn we naar de dermatoloog geweest voor de plekken op het lichaam van Greet .
De scan die Greet gehad heeft , heeft niet iets ernstigs laten zien .Een scan van haar hoofd was het . Alleen waar iedereen mee te maken krijgt in het ouder worden , dat de hersenen wat verschrompelen .
De neuroloog belde hierover op .Voor het trillen heeft zij nu andere tabletten gegeven. Maandag kan ik ze ophalen.ze zijn om het trillen van Greet te doen verminderen .
Greet ervaart ook nog al wat pijn .Ook door de plekken , hoewel het nu minder wordt met de plekken .
Het leven valt haar zwaar . Bij tijden zit Greet in de put .
Door valleien heen en toch verder gaan .
Vrijdag middag was het weer hobby middag . Ciska is nog bezig geweest met een kaart borduren . Voor de rest geen actie , wat hobby betreft .
Buiten hebben we gezeten , Want het was mooi weer . Mooi toch !

Maandag komt de dokter bij Greet om te zien hoe het gaat .


Greet nu achter haar pc en ik aan het tikken voor een bericht op HJ weblog .
Iedereen en allemaal een goede en fijn weekeind verder en voor straks een goede week . Ook denkende aan hen die zo ook hun moeite en zorg in het leven kennen . Met de lieve groetjes van Greet .
Aan hen die weer terug van vakantie zijn en hun dagelijkse leven weer opgepakt hebben .Misschien al weer een hele tijd .
Het alle beste met jullie , lieve HJ maatjes .

Groeten van Gerrit870 x Gelezen / Reageer / bekijk reacties (5) / Geplaatst op: 21-9-2014 17:07:35


Andere weblogs geschreven door snoepie
19-10-2016 Afscheid van Greet
24-12-2015 Bijna 2016 ........................Lang geleden ...erg lang . Greet ( Snoepie ) Gerrit
12-2-2015 2015 AL WEER ... Lange tijd geleden .... Winter ..... Hoe het verder gaat.
19-10-2014 5 dagen bootreis met de Henry Dunant - Herfst
21-9-2014 Door valleien heen - Verder gaan
31-8-2014 Na zomer komt herfst en dan winter en dan lente en dan weer zomer..........
24-5-2014 Hoe het verder gaat ..........Lang geleden.....
24-2-2014 Weekeind al weer voorbij ....Hoe het verder gaat ...
21-2-2014 Bloesem komt uit , vogels vluiten , het is echt dooi ....
6-2-2014 Hoe het verder gaat .......Greet-Snoepie
24-1-2014 Héééé we zitten al een tijdje in 2014 , het nieuwe jaar ... Zorg om Greet
29-12-2013 Op weg naar 2014 - Hoe het verder gaat.
17-11-2013 Greet weer thuis van het verpleeghuis ...
13-10-2013 Greet uit ziekenhuis ....weekeind thuis .
5-10-2013 Naar het ziekenhuis...
9-9-2013 Even bijpraten .........Greet is voor tijdelijk naar verpleeghuis.
15-7-2013 ZOMER !!!
20-5-2013 Cardioloog...........Weer vankantie ?
30-4-2013 Op vakantie .......Camping de Fruithof....
20-3-2013 AAAaaaa Lente....Woooooooo weer WINTER..... Hij is fijn...
27-1-2013 Vooruit in het nieuwe jaar ...........Het is dooi
5-1-2013 Voorspoedig en Gezegend NIEUW JAAR........
14-12-2012 Het is heel erg dooi en ook weer niet...........Het kan vriezen en het kan dooien
7-11-2012 Even bijpraten .................3 weken fijn samen........even niet werken....
30-9-2012 Ja , ja ...het betere binnenweer komt er aan . Fijn voor hobbymaatjes , binnenshuishobbyisten.....En hoe het verder gaat..
25-8-2012 Terug naar start............
10-7-2012 Na regen komt zonneschijn en na wachten opheldering.................
23-6-2012 Goede dag.....
2-6-2012 Vervolg ; Naar Beatrixoord geweest.
1-6-2012 Naar Beatrixoord geweest.......
18-5-2012 Weer thuis van vakantie ....uch , uch , uch.....
3-5-2012 Vanuit de camping een hartelijke groet .
13-4-2012 langzaam tikt het klokkie ...tik....tik....tik ...en nog meer tikken ......
6-3-2012 Nog steeds op weg ... ook met kaarten maken
18-1-2012 Al weer aardig op weg in 2012 .......Nog geen echte winter ......Eerste hobby middag....
26-12-2011 Greet naar het ziekenhuis en weer terug thuis .....kerst!
27-11-2011 Voorbij is de mist ......even iets van ons laten horen
19-10-2011 Voornemen ......... Kaarten maken .......Mooi herfstweer ........ Rioolaangelegenheden......
12-9-2011 Echt herfst nu hè !!! Wolken in de lucht .....de zon is er altijd !!! Hoe het verder gaat...
7-8-2011 Al weer augustus .....Tijd om iets van ons te laten horen ......Over horen gesproken...
6-6-2011 Groeten uit het minder zonnig Veendam ...........Thuisleven.
9-8-2010 Even bijpraten ...
1-8-2010 Daar gaat die weer ...............hoe het verder gaat...
5-10-2009 Heen en weer ......En weer terug naar huis ...
18-10-2008 Greet
18-10-2008 Gaat nog steeds niet goed met Gerrit
12-10-2008 Gerrit
8-10-2008 Iets over Gerrit,
6-10-2008 Gerrit weer thuis
6-10-2008 gerrit
5-10-2008 Even nog iets over Gerrit
4-10-2008 Gaat niet goed met Gerrit
7-9-2008 Greet weer thuis........nu verder...
24-8-2008 AFTELLEN NU........Einde Beatrixoord in zicht.........Bruiloft. deel 2
24-8-2008 AFTELLEN NU........Einde Beatrixoord in zicht.........Bruiloft. deel 1
9-8-2008 Ja .ja ....eindelijk weer internet - Greet 4 september helemaal thuis !
28-6-2008 Even bijpraten .........Greet in Beatrixoord ......Verhuizen.....Even erg druk !
31-5-2008 Greet in Beatrixoord
17-5-2008 Ja....je bent er zomaar niet,......nog effe wachte ...!
26-4-2008 Dat is ook wat .............................!
20-4-2008 Weer een tijd van wachten .............Effe wachte dus.....!
12-4-2008 Greet weer terug uit Beatrixoord ! Nu oproep afwachten voor vervolg in Beatrixoord
30-3-2008 Dinsdag 8 april is het zover...........................
22-3-2008 Fijne en gezegende paasdagen.
15-3-2008 Van de ondergaande zon tot de opgaande zon ...
1-3-2008 Effe wachte ...nog effe wachte ....effe wachte nog......
5-2-2008 Greet uit het ziekenhuis ...........Met Greet naar Beatrixoord ; inteekgeprek.......
19-1-2008 Hoe Greet nu de dingen zo ervaart en beleeft...........Even bijpraten.
12-1-2008 We hebben onze eerste stappen in het nieuwe jaar gedaan .........
31-12-2007 Het nieuwe jaar komt er aan!!!
16-12-2007 Longarts belt Beatrixoord voor opname .....
24-11-2007 Nog even een goed en fijn weekeind wensen .....
17-11-2007 Alleeee.........in de lappemand.
30-10-2007 Vervolg...................................Dokter is geweest.
30-10-2007 Een goede week allemaal..........Hoe het verder gaat
19-10-2007 Voor iedereen en allemaal een fijn ,een goed weekend.
13-10-2007 Electro rokertje voor Greet
29-9-2007 Met HJ maatjes en weekend in Scheemda ..............................KNALLLL!!!
28-8-2007 Weekeind kamping .........Pijnbestrijding.
12-8-2007 Daar zijn we weer...effe bijpraten.
30-7-2007 Even de stilte doorbreken...........................................................................................
21-7-2007 Hoe het verder gaat ...
17-7-2007 CT scan voor Greet
15-7-2007 Greet door moeiten heen..........
7-7-2007 Wolken ,regen ,wind ,......maar de zon schijnt,.............achter de wolken
 Hobby Groothandel Hobbyzine Hobbydols Card Deco De Hobbykrant Webwinkel Beginnen Tickets